Om Hjerte112

Hjerte112 er en målrettet virksomhed, som med et landsdækkende netværk og kvalificerede medarbejdere vil øge antallet af AED hjertestartere i det offentlige rum. Derfor arbejder vi hver dag for at danske virksomheder og institutioner opstiller hjertestartere til gavn for medarbejdere, familier, kunder og leverandører.

“Hver dag får 10 danskere hjertestop.
Chancen for at overleve et hjertestop er 300 % bedre i Norge end i Danmark.”

Hvorfor overlever flere i Norge? Årsagen skal findes i antallet af hjertestartere, samt kompetent uddannelse i Hjerte-Lunge Redning. Hos Hjerte112 går vi ikke på kompromis, når det gælder liv. Derfor tilbyder vi, som en af de eneste på markedet, hjerterstartere, der overholder alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

​Derfor arbejder vi sammen med aktive paramedicinere, når vi holder kurser og træning. Derfor har vi en onsite support- og serviceløsning, hvor du f.eks. altid er garanteret, at dit udstyr er opdateret med software og indeholder alle forbrugsstoffer – så du som kunde har den største chance for genoplivning uden varige men, hvis uheldet sker.

Hos Hjerte112 rådgiver vi kunder inden for AED og Førstehjælp til gavn for øget sikkerhed og tryghed på danske arbejdspladser. Vi uddanner løbende vores medarbejdere med førstehjælpskurser og AED produkttræning, så vi altid er ajour og markedets initiativtager.

Vores dedikerede medarbejdere og vores fokus på at yde den bedste oplevelse i branchen bliver jeres gevinst, når I vælger Hjerte112 som samarbejdspartner.

Med venlig hilsen
Hjerte112

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os