Bilbrandtæppe Standard

Hjerte112 er dansk importør og forhandler af Bridgehill brandtæppet.

  • Brandtæppet kan kontrollere enhver type bilbrand på få sekunder.
  • En sikker løsning der også kan håndtere brande i el-biler.
  • Brugbart til alle personbiler og SUV.
  • Leveres i transportabel pose eller i skab til vægmontering.​

Vægt:
Ca. 28 kg | Størrelse: 6 x 8m

Beskrivelse:
Tæppet er af middelklart rent kvartssten materiale vævet af varmebestandigt glas, der giver forbedret temperatur ydeevne sammenlignet med grundlæggende standard “e” glasmaterialer. Dette er belagt med en specielaluminiums pigmenteret og brandhæmmende silikone, og giver den varmereflekterende overflade der er nødvendig for at håndtere bilbrande og endda elektriske bilbrande.

Temperaturbestandighed:
Tæppet vil opretholde sin fleksibilitet i korte perioder ved 1260 ° C og bevarer en betydelig trækstyrke ved temperaturer over 800 ° C vedvarende.

Fakta om bilbrande:

Ved bilbrand opstår branden oftest under motorhjelmen. Motorhjelmen blokeres ofte af den videre varmeudvikling. Ildens udvikling under motorhjelmen er svær at bekæmpe med alle slags brandslukkere. Dette kan være det samme for en normal benzin bil eller en elbil. Skumslukning og pulverslukning kan faktisk beskadige bilen op mod 15.000 pr. m2 værksted. Det kan altså hurtigt løbe op. I gennemsnit tager det cirka 20 minutter for branden at udvikle sig til et kritisk stadie. En elektrisk brand, kan dog vise sig at være endnu sværere at kontrollere. Blusningen fra en elektrisk brand kan sågar blusse op igen op til 3-4 uger efter den oprindelige brand! Et bilbatteri kan endvidere brænde på til 24 timer, og være ekstremt svært at kontrollere. Et litiumsbatteri er specielt svært at styre. Ja, det er faktisk så svært, at der i dag nærmest ikke findes det brandmateriel der kan stoppe det.

Altså, udover et ordentligt bilbrandtæppe. Et bilbrandtæppe der kan gå ind og kvæle ilden, og få varmen markant ned på under 1 minut!

Men så, tænker du sikkert – ja men hvor tit sker det så med en bilbrand? Tja, på årlig basis brænder der over en halv million fossilt drevne biler om året bare i Europa, og med flere elektrisk drevne biler på vejene ser vi (formentlig) snart en tendens til bilbrande der bliver sværere at stoppe.

Derfor er det mere og mere essentielt for virksomheder såvel som private at have et bilbrandtæppe til rådighed.

Klik her for at læse mere om bilbrandtæpperne af typen StandardForklift eller Pro X.

Brandtæppe til bil / bilbrandtæppe

Her er information om de forskellige brandslukkere

Vandslukker

Pulverslukker

Skumslukker

Kulsyreslukker (CO2)

Brandtæppe

stop bilbrand

1/ Placer brandtæppet på jorden foran eller bag bilen.​

bilbrandtæppe | stop bilbrand

2/ Ved hjælp af stropperne trækkes brandtæppet af to personer, hen over hele bilen i en bevægelse.​

brandtæppe til bil

3/ Sørg for, a branddtæppet ligger tæt til jorden. Vent mindst 20 minutter før tæppet fjernes.​

Hvor bør der kunne findes et bilbrandtæppe?

Bilbrande kan opstår hvor som helst, men herunder kan du få et overblik over de stede hvor der helt klart burde findes bilbrandtæpper. Det er ikke at sige, at der ikke kan være andre gode steder at have dem, men disse steder er det i hvert fald ekstremt smart at have et bilbrandtæppe ved hånden.

Parkering:

Der opstår bilbrande næsten hver dag. I parkeringshuse, hvor bilerne er parkeret tæt, er det vigtigt at kunne isolere og slukke en brand straks. Vores løsninger gør netop det, og bilerne og området omkring det brændende objekt sikres. Hvis et bilbrandtæppe ikke anvendes på en parkeringsplads, så kan problemet let blive svært at håndtere.

Færger:

Færgeselskaberne er særligt sårbare overfor en bilbrande og er har behov for at kunne isolere og slukke en sådan ild straks. Tidlig indgriben kan forhindre brandalarmen går i gang og foruroliger gæsterne, og store reparationer og dyr nedetid på færgen kan forhindres.

Benzinstationer:

Benzinstationer er særligt modtagelige for ild, og en øjeblikkelig slukning eller isolering af en sådan brand er nødvendig for at undgå en kritisk situation. Bilbrandtæppet kan også bruges til at slukke ild i beholdere eller andre brændende genstande.

Værksteder:

Elektriske biler har selvantændelse op til 3 uger efter en kollision. På grund af dette anbefaler de fleste elbilfabrikanter mindst 48 timers karantæne, inden reparation af kolliderede elbiler sættes i gang. I tilfælde af selvantændelse i denne periode vil et Bil Brandtæppe være i stand til at isolere en bilbrand, selvom bilen ikke er overvåget. Tæppet vil også tydeligt signalere, at bilen er elektrisk og gøre omgivelserne mere sikre.

Tunneller:

Risikoen for brand i tunneller øges i takt med trafikken, højere hastighedsgrænser, antal af tunneler og deres længde. Indvendig beklædning i en tunnel er ofte lavet af meget brandfarlig isolering, og omfanget af brandskader kan være omfattende. Brug af en pulverslukker er ineffektivt og brandtæpper er derfor det helt rigtige

Det er i det hele taget en god ide at tage stilling til om din arbejdsplads kunne få gavn af et bilbrandtæppe. Hvis du skulle have lyst til at tage en kop kaffe, eller bare en sludder omkring bilbrandtæpper eller anden sikring, skal du selvfølgelig være velkommen til at kontakte en af vores konsulenter her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os