Alarmer og alarmsystemer

Hvilken alarm skal du vælge? Du kender det sikkert. Du er ved at kigge et overvæld af produkter igennem for at se lige præcis hvad der er bedst, og mest passende til din virksomhed. Det kan være uoverskueligt at komme frem til lige præcis hvad en virksomhed har behov for. Du sidder sikkert med tanker såsom “Skal jeg bruge røgdetektion?”, eller “Hvor meget overvågning er overhovedet nødvendigt?”, eller måske endda “er vandskadedetektorer nødvendigt på 1. sal?”. Det er helt normale spørgsmål om alarmsystemer. Spørgsmål, som vi her på siden vil gøre vores ypperste for at besvare.

Hos Hjerte112 tilbyder vi en bred vifte af alarmløsninger, for netop at kunne skræddersy lige netop den perfekte pakke til din virksomhed. Vi benytter os af et system der hedder Jablotron 100+, som du kan læse mere om her.

Hvad er det bedste alarmsystem?

Det er jo svært at spå om hvad der er bedst, da det er meget subjektivt fra forretning til forretning hvad der er mest passende. Vi kan dog byde på en masse ideer til hvad lige præcis et alarmsystem kan indebære. Herunder kan der være fotodetektor, røgdetektor, gasdetektor, vandskadedetektor, glasbrudsdetektor, overvågning, overfaldstryk, ringeklokke, kontrolcentral, lysstyring, temperaturmåling etc.
Det er ikke sikkert at alt dette vil være relevant for dig, og det nemmeste at gøre er nok at tage fat i en af vores dygtige konsulenter ved at udfylde kontaktformularen her. Alternativt kan du udfylde formularen ude til højre på siden.

I mellemtiden, kan vi lige forklare hvad nogle af de forskellige alarmeringer kan.

Lysstyring

Hvad vil det sige at Jablotron kan have lysstyring? Det vil blandt andet sige at systemet kan dimme lyset automatisk i rum hvor der ikke er nogen bevægelse, og belyse rum hvor der er. Dette er både på kontoret, eller eventuelt i garagen. Desuden kan den styre markiser, gardiner og lignende elementer.

Aktiveringsmetoder

Du kan vælge, hvordan du aktiverer og deaktiverer alarmsystemet. Dette kan omfatte brug af adgangskoder, nøglefobier, fjernbetjeninger eller mobilapps. Appen bruges af over 600.000 mennesker i skrivende stund, og er virkelig populær.

Indbrudsdetektorer

Du kan vælge, hvilke sensorer og detektorer der skal overvåge dit hjem eller din virksomhed. Dette kan omfatte døre, vinduer, bevægelsessensorer, glasbrudssensorer osv.

Zonering

Systemet giver normalt mulighed for at opdele beskyttede områder i zoner. Dette gør det muligt at aktivere eller deaktivere bestemte områder uafhængigt af hinanden. Dettekan være praktisk når visse områder skal opdeles, og bruges separat.

Tidsplaner

Du kan oprette tidsplaner for, hvornår alarmsystemet skal være aktivt. Dette er nyttigt, hvis du vil have forskellige sikkerhedsniveauer på forskellige tidspunkter af dagen eller ugen. Det er smart og tidssparende at det kan aktiveres automatisk.

Notifikationer

Du kan konfigurere, hvordan og hvor du modtager alarmnotifikationer. Dette kan omfatte SMS-beskeder, e-mails, push-meddelelser eller opkald til en overvågningscentral.

Adgangskontrol

Du kan vælge, hvem der har adgang til dit hjem eller din virksomhed ved hjælp af adgangskontrolfunktioner, f.eks. adgangskort eller koder.

Integration med andre systemer

Jablotron 100+ giver normalt mulighed for integration med andre sikkerhedssystemer som CCTV-kameraer, røgdetektorer og adgangskontrolsystemer. Skulle du ønske at læse mere om overvågning fra Hjerte112, kan du naturligvis følge dette link.

Dybdegående konfiguration

Du kan konfigurere systemet til at udføre specifikke handlinger baseret på forskellige begivenheder. For eksempel, når en bestemt zone udløses, kan systemet sende en alarm meddelelse, tænde belysning eller låse døre.

Brugerniveauer

Du kan oprette forskellige brugerkonti med forskellige adgangsniveauer. Dette giver dig mulighed for at give forskellige personer forskellige rettigheder i forhold til at styre alarmsystemet.

Lydsignaler og sirener

Du kan tilpasse eller deaktivere lydsignaler og sirener ved aktivering eller udløsning af alarmen.

Overvågningstilstande

Systemet giver dig normalt mulighed for at vælge mellem forskellige overvågningstilstande, såsom hjemme- og væk-tilstand, der tilpasser systemets funktioner efter behov.

Tastaturlys og lydstyrke

Du kan justere tastaturlyset og lydstyrken på alarmpanelet efter dine præferencer.

Det er vigtigt at bemærke, at tilgængeligheden af disse funktioner og konfigurationsmuligheder kan variere afhængigt af den specifikke model og softwareversion af Jablotron 100+ alarmsystemet. Brugervejledningen og den tekniske support fra Jablotron eller din alarminstallatør vil være nyttig, når du tilpasser dit alarmsystem efter dine behov.

Vi håber naturligvis at vi har kunne besvare alle spørgsmål om alarmsystemer, men ellers så skal du være mere end velkommen til at følge dette link
til alarmfirmaet E-Secure, som er en del af Hjerte112, og se hvad de siger om alarmsystemer.

alarmering

Jablotron 100+ Alarmsystem

Information, specielle krav, behov og vilkår

Læs mere om løsningerne under vores produkter

Skulle I have specielle ønsker til sammensætning af pakker, eller løsninger såvel som betalingsformer,
er I velkommen til at kontakte os.

Book din rådgiver eller kontakt Hjerte112 på tlf. 70 208 112.

Du kan også skrive til kontakt@hjerte112.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os