Hjerte112 køber andel i Gazelle
virksomheden
E-Secure

Hjerte112 har med virkning fra den 1/7-2023 overtaget en del af sikkerhedsfirmaet E-Secure.
Begge selskaber har gennem flere år haft et nært samarbejde omkring levering af alarm og overvågningsløsninger. Nu rykker vi tættere sammen og tilbyder vores kunder flere og bedre muligheder for at kombinere E-Secure produkterne med vores øvrige sortiment.

Hjerte112 er landsdækkende leverandør af hjertestartere, brandsikring, brandmateriel, bilbrandtæpper, klimaovervågning, kurser i førstehjælp med mere. Vores værdier er kvalitet, stabilitet og sikkerhed.

E-Secure er på grund af vores delte værdier den rette samarbejdspartner for os og samtidig udbygger vi vores virksomhed mod en stigende efterspørgsel” siger Jesper Stahl, direktør og grundlægger af Hjerte112.

”E-Secure, som er en ISO-certificeret alarm- og sikringsvirksomhed, har en stærk baggrund i avanceret sikkerhedsteknologi. Vores alliance markerer ikke kun en strategisk beslutning, men også en sammenkobling af vores styrker og værdisæt,” beretter Jan Dahl, grundlægger af E-Secure.

Sammen vil vi hos Hjerte112 og E-Secure udvide vores tjenester og fortsat levere førsteklasses trygheds- og sikkerhedsløsninger.

For yderligere oplysninger kan interesserede parter kontakte Jesper Stahl, direktør hos Hjerte112, på js@hjerte112.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os